Bio

Tommy is geboren in 1996 te Oss. Al op jonge leeftijd kwam hij in aanraking met zingen en acteren, waarna hij een grote liefde voor theater heeft ontwikkeld. Als kind speelde hij bij Picos in Den Bosch en later bij Matzer jongeren. Tijdens zijn middelbare schooltijd maakte hij de overstap naar theatergroep 2-Stage en was hij te zien in meerdere schoolmusicals. Tijdens deze periode speelde hij o.a. de rol van Scar (The Lion King), Diesel (West Side Story), Seaweed (Hairspray), Dennis (Love me Tender), Prins Assepoester (In To the Woods) en Tom Collins(Rent)

Richtte in 2015 het cabaret duo ‘LekkerNormaal’ op en is daarmee tot de kwartfinales van Cameretten 2015 gekomen.
In 2017 Richtte Tommy het muzikale Trio ‘Paling in het Groen’ op. Samen met Jurrian Marx en Linde Vos schrijven en spelen zij onwijs leuke en komische voorstellingen op verschillende festival’s en Bedrijfsfeesten.
In 2019 richtte hij samen met Twan Vet Muziektheater trio WATERDICHT op.

Tommy studeerde aan Theaterschool De Trap in Amsterdam, en  studeert nu De Bachelor of Cabaret aan de Koningstheateracademie.  Hij staat momenteel in het theater met zijn solovoorstelling “Eindelijk Thuis”.
Daarnaast werkt Tommy nu samen met de nierstichting en speelt en schrijft hij Komische maar ook ontroerende liedjes/teksten voor de stichting.
Tommy schrijft veel cabaret, liedjes en scene’s op maat voor verschillende feesten en evenementen.